Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autó klubbok képes leírás - Autós magazinok, tesztek.tlap.hu
részletek »

Autó klubbok - Autós magazinok, tesztek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: automagazin.tlap.hu » Autó klubbok
Keresés
Találatok száma - 14 db
Astra Coupé Club

Astra Coupé Club

Magyar Astra Coupé Közösség. Az Astra Coupé Club Magyarország egy baráti társaság, ahol a márka tulajdonosai gyülekezhetnek, ismerkedhetnek. Célunk többek közt kicsiny hazánk Astra Coupé (és rendhagyó módon a kis számú OPC és Cabrio) tulajdonosainak összekovácsolása, találkozók szervezése, a tipus népszerűsítése, segítség a jelenlegi és a leendő Astra Coupé tulajdonosoknak vásárlásban, tuningban, szervizelésben stb.

BMW klub

BMW klub

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy februárban megkezdtük a Cabrio Szakosztályunk létrehozását! Akinek van ilyen autója azt szeretettel várjuk a alapító tagjaink sorába! Alakuló ülés március 31-én 19 órakor a budaörsi BMW Rack Autószalonban! Kérdezz vagy jelentkezz most az 'elnok kukac bmwautoklub pont hu' címen vagy a 06 húsz 5960 34három telefonszámon.

BMW rajongói klub

BMW rajongói klub

Szeretettel köszöntelek a BMW Fan Club közösségi oldalán! Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

BMWfanatics

BMWfanatics

BMWfanatics - A rajongói portál. Szeretettel üdvözlünk minden BMW rajongót! Fórumozz, hirdess, oszd meg a tapasztalataidat, olvasd el mások tapasztalatait. Folyamatosan friss cikkekkel várjuk látogatóinkat.

Fiat Stilo Klub

Fiat Stilo Klub

Lássuk mit érdemes tudni magáról az autóról! A Fiat új alsó-középkategóriása a Brava/Bravo kettős helyébe lépett. A modellsor legerősebb jegyeit, a szerelvénysáv szélességét az egyterűekből levezetett karosszéria mélye rejtegeti. A három- vagy ötajtós Fiat Stilo az előremutató gondoskodás, a 'forward thinking' eredménye. Fiat Stilo: két eltérő személyiség, közös tervezés, lenyűgöző végeredmény. A Fiat Stilo egy gondolattal előttünk jár.

Fiesta klub

Fiesta klub

A Ford Fiesta Klub weboldala. Egy bensőséges baráti közösség, amelyhez regisztrációval lehetősége van csatlakozni a Ford Fiesta tulajdonosoknak, kedvelőknek. Érdekességek, találkozók és bajban segítség. Mind ez egy helyen!

Ford Fusion Klub

Ford Fusion Klub

Magyarországi Ford Fusion Klub weboldala. Apróhirdetések különböző kategóriákban sorolva és további extrák a regisztrált felhasználük számára. Minden ami a Ford Fusion gépjárműhöz tartozik, egy helyen!

Ford Mondeo Klub

Ford Mondeo Klub

Magyarországi Ford Mondeo klub weboldala. Az oldalt folyamatosan fejlesztik, hogy egyre inkább megfeleljen a tagok igényeinek. Regisztrációt követően beszélgetésbe tudunk kezdeni a többi Ford Mondeo Klub taggal.

Hyundai Klub

Hyundai Klub

Ezt az oldalt 2006 őszén hoztuk létre. Egy Hyundai tulajdonosokból, rajongókból álló csapatot akartunk létrehozni. Elsődleges célunk az volt, hogy egy olyan fórumot csináljunk, ahol megbeszélhetjük az autóval kapcsolatos dolgokat. Nagy hangsúlyt helyezve arra, hogy összegyűjtsük egymás tapasztalatait és az interneten lévő információkat, illetve arra, hogy ha bárkinek gondja van az autójával, igyekezzünk megtalálni neki a megoldást. Segítségünkre vannak ebben a Moderátor ranggal szereplő tagjaink, forduljatok hozzájuk bizalommal. Szeretnénk kapcsolatokat kiépíteni minél több kereskedéssel, minnél több céggel, szintén azért, hogy segíteni tudjunk abban, hogy hová fordulhat akinek alkatrész kell, szervíz kell. Ennek érdekében kérünk mindenkit, hogy a különféle szervízekben, alkatrészboltban, bárhol szerzett tapasztalatait ossza meg a fórumunkkal. Mindemellett persze ez egy baráti társaság, ezért több csevegő témánk van, ami egymás megismerésére szolgál. Találkozókat szervezünk amik igen jó hangulatúra szoktak sikerülni. Általában ezeken is elsődleges az autó, órákon keresztül megy a Hyundai-téma, de persze teljesen kötetlenül. Bármerre terelnénk is a témát, mindig ugyanoda lyukadunk ki. Hyundai.

Hirdetés
Magyar Ford Focus Klub

Magyar Ford Focus Klub

Többször elgondolkodtunk már azon, hogy milyen hasznos dolog tud lenni, ha az autó motorja alulról is védelmet élvez a külső behatásokkal szemben. Ám az árverseny szellemében ez is egy olyan alkatrész, amit könnyen le lehet spórolni az autók szerényebb felszereltségű modelljeiről, ám utólag könnyedén pótolható.

Magyar Veterán Opel Klub

Magyar Veterán Opel Klub

Minden kedves látogatót szívesen látnak a weboldalon. Várják az öreg és veterán korú Opelek szerelmeseit, Hirdessen, érdeklődjön, vagy csak nézelődjön oldalunkon. Legyen klubtag és élvezze az előnyeit.

Opel Calibra rajongói oldal

Opel Calibra rajongói oldal

Kedves Calibra rajongó. Szeretettel köszöntünk a mi kis közösségünk oldalán, ahol aktuális minket érintő programokról, eseményekről és rendezvényekről értesülhetsz. Ezért, ha ezt az oldalt nézed remélhetőleg semmiről nem maradsz le ami a calibrások közösségét érinti.

Opel Klub

Opel Klub

Az egyesület az első évben nem sok eredményt ért el, ekkor még csak tíz tagunk volt. Sajnos, ennek több oka is volt ,de Hajnal Csaba kitartása a mai napig is töretlen. Szeptemberben, Ambrus Zsolt segítségével 28 taggal bővül a egyesület. A tagság magját ekkor, több internetes baráti társaság alkotja. Legnagyobb létszámban a calibraclub.hu baráti társaság rendelkezik. A MOTE - Opel egyesülethez csatlakozik Magyarország legnagyobb Interneten megjelenő Opeles magazinja, a www.gsi.hu. A magazin tulajdonosa lesz később a egyesület alelnöke.

RangerKlub

RangerKlub

Azt mondják, a kutya az ember legjobb barátja - igazságtalan lennék a kutyákhoz, ha ezt megcáfolnám, de kétségtelen, hogy az ebek mellett az én másik legjobb barátom az autóm. Ez a szoros kötelék már évekkel ezelőtt elkezdődött, amikor még kislány voltam - a legtöbb 10 évessel ellentétben egyetlen babám volt és vagy egy tucat autóm, kisvonatom, távirányítós kocsim. Amikor eljött az idő, hogy végre saját autót vehessek, a domináló tényezők közé tartozott a nagy utastér - gondolva a későbbi gyerekekre -, elég hely a csomagoknak, és valami olyan, ami igazán bírja a strapát. Szalonról szalonra szálltunk, amíg egy várakozó pillanatban a kezembe nem került egy katalógus és szerelem volt első látásra - egy gyönyörű Ford Ranger nézett vissza rám a lapokról. Nem kellett hozzá sok idő, ami a személyes találkozótól az árajánlaton át a csodálatos hazaútig vezetett. Az egyetlen problémám csak az volt, hogy a gyönyörködésben ki is merült a tudásom - rájöttem, hogy jobban meg akarom ismerni az új családtagot - elkezdtem hát klubbok, társaságok után kutatni. Szerettem volna találkozni néhány Ranger tulajdonossal, beszélgetni, kikérni a véleményüket, esetleg együtt túrázni menni.

Tuti menü